Dit moet je weten over zakelijk sanitair

18 juni 2024 09:38

Dit moet je weten over zakelijk sanitair

Een zakelijke sanitaire ruimte inrichten, hoe pak je dat precies aan? Dat leggen we hieronder voor je uit.  Een zakelijke sanitaire ruimte is niet compleet zonder hoogwaardige meubels. Als je wilt weten hoe je met de juiste meubels het verschil kan maken, lees dan vooral verder. Of je nu een hoogwaardige wastafelkast zoekt of de kleedkamer van de fitnessgelegenheid van een badkamermeubel wilt voorzien.

Een badkamer op kantoor?

Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijfspanden vind je badkamers. Het wordt steeds populairder in de zakelijke wereld om een complete sanitaire ruimte in het bedrijfspand in te richten. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het welzijn van medewerkers vandaag de dag hoog in het vaandel staat. Veel bedrijven kiezen ervoor om in plaats van een simpel wastafeltje een stijlvol wastafelmeubel in de sanitaire ruimte neer te zetten. Ook wordt het steeds belangrijker gevonden om medewerkers een goede sportgelegenheid aan te bieden. Daar hoort natuurlijk een kleedruimte bij die van alle gemakken is voorzien.

Stijlvolle badkamermeubels

Als je als ondernemer een hoogwaardige sanitaire ruimte wilt inrichten, kom je niet weg met een eenvoudige wastafel. Een badkamer meubel zoals een wastafelkast is dan een betere optie. Met een wastafelkast, is de sifon van de wasbak mooi uit het zicht. Dit doet veel met de uitstraling van de ruimte. Tegelijkertijd creëer je extra opbergruimte. Of wat dacht je van een fonteinkast? Dit is een stijlvolle en functionele oplossing voor het toilet. Er zijn mooi ontworpen fonteinkasten verkrijgbaar die aan de muur worden bevestigd. Het zwevende effect zorgt voor meer rust en openheid in de ruimte.

De juiste kleur en afwerking

Hoe zorg je ervoor dat een badkamermeubel aansluit bij een zakelijke inrichting? Het zit hem vooral in de kleur en de afwerking. Op het gebied van kleuren en materialen zijn er genoeg opties. Een meubel van aluminium met een zwarte, hoogglans afwerking kan mooi aansluiten bij een zakelijke inrichting, maar hout kan ook goed werken. Wat de juiste keuze is, hangt uiteindelijk af van je persoonlijke voorkeur. Neem dus vooral de tijd om de opties te vergelijken.

Hier moet je zijn voor hoogwaardige badkamermeubels

Vind je het belangrijk dat je bedrijfspand stijlvol is ingericht en wil je je medewerkers op het gebied van comfort net wat extra’s bieden? Dan raden we je aan om bij Tegeldepot eens te kijken voor een badkamermeubel. Het mooie is dat je hier de keuze hebt uit diverse soorten materialen en kleuren. Zo weet je zeker dat het meubel perfect aansluit bij een zakelijke sanitaire ruimte. Bekijk de opties en doe inspiratie op, zodat je zakelijke sanitaire voorzieningen qua stijl, functionaliteit én comfort een mooie toevoeging zijn aan je bedrijfspand.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.