De voordelen van een werkplek buiten de stad

7 juli 2022 14:54

De voordelen van een werkplek buiten de stad

Er heerst het idee dat een kantoor zich altijd in een drukke stad moet bevinden. Van oudsher is dit ook vaak het geval, maar door recente globale omstandigheden wordt er ook opnieuw gekeken naar de functie van een werkplek. Ligt de toekomst nog wel in krappe kantoorgebouwen die alsmaar duurder worden? Een wolkenkrabber heeft een regionaal bedrijf weinig te bieden. Bekijk de volgende voordelen van een werkplek buiten de stad en vervang drukke straten met open ruimtes.

Een goede investering

De prijs van een kantoor in de stad lijkt ieder jaar meer te stijgen. Gelukkig worden steeds meer bedrijven zich bewust dat er ook buiten de stad tal van mogelijkheden liggen. In vergelijking met een werkplek in het drukke centrum van een stad, wordt het investeren in een landelijk pand steeds aantrekkelijker. En dit is niet voor niets. Zo zijn er bijzondere, karakteristieke gebouwen te vinden die je alle ruimte geven verder te groeien. Thoma Bennink bemiddelt al 85 jaar in landelijk wonen en laat je zien wat er allemaal buiten het drukke stadscentrum mogelijk is.

Meer ruimte

Buiten de stad is er aan ruimte geen gebrek. Dit geldt niet alleen binnenshuis, maar ook voor de omgeving rond het pand. De open ruimte en natuur hebben een positief effect op fysieke en mentale gezondheid. Exclusief wonen geeft je frisse lucht, de mogelijkheid om even heerlijk te wandelen en een prachtig uitzicht buiten je raam. Een natuurlijk uitzicht heeft bovendien een positief effect op de mentale gezondheid en productiviteit van werknemers.

Bereikbaarheid

Een pand buiten de stad hoeft niet te betekenen dat het slechter bereikbaar is. Integendeel, er is meer ruimte voor parkeren en vaak kunnen frustrerende files worden vermeden. Voor mensen die al regionaal wonen is het bovendien eenvoudiger te bereiken. Als het met een prachtige fietstocht te bereiken is, zal ook de fysieke gezondheid positief worden beïnvloedt. Ook voor de lokale economie en werknemers is het aantrekkelijk – mensen kunnen hun professionele ambities vervullen zonder dat ze in de buurt van een grote stad hoeven te wonen.

Een bijzondere werkplek

Er is ontzettend veel moois buiten het stadscentrum te ontdekken. Naast een prachtige omgeving is het ook een goede investering om een landelijk pand te hebben. Een die productiviteit bevordert en een onvergetelijke indruk maakt bij klanten. Vind een werkplek buiten de stad en regel een prachtige omgeving waar je alle ruimte hebt om door te groeien.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.