De ontstaansgeschiedenis van Strakvlak

4 oktober 2024 15:26

De ontstaansgeschiedenis van Strakvlak

Strakvlak is een product van Visser & Visser, een familiebedrijf uit Breda dat al meer dan 60 jaar actief is als groothandel in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen bewezen als een toonaangevende speler in deze sector, dankzij een breed assortiment en diepgaande vakkennis op het gebied van meten, bouwen en bebakenen. Deze rijke geschiedenis en ervaring in het leveren van hoogwaardige gereedschappen voor de tuin- en bestratingssector vormden de perfecte basis voor de ontwikkeling van de Strakvlak egalisatieschuif.

Een innovatief product met een doel

De doorbraak van de Strakvlak begon in 2009, toen Visser & Visser besloot een antwoord te bieden op een veelvoorkomend probleem onder hoveniers en stratenmakers. Bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden werd vaak gebruik gemaakt van traditioneel afreigereedschap, dat als zwaar en onhandig werd ervaren. Dit leidde niet alleen tot verminderde productiviteit, maar ook tot fysieke klachten zoals rug- en schouderproblemen bij de gebruikers.

Er was een duidelijke behoefte aan een gereedschap dat het egaliseren van zandbedden efficiënter en ergonomisch verantwoord zou maken. Deze signalen vanuit de praktijk waren voor Visser & Visser het startpunt voor het ontwikkelen van een innovatieve oplossing voor de tuin- en bestratingsbranche. Met deze inzichten begon de ontwikkeling van Strakvlak, een product dat zowel functioneel als ergonomisch ontworpen is.

Strakvlak: een ergonomisch en efficiënt hulpmiddel

De Strakvlak egalisatieschuif werd met open armen ontvangen door vakorganisaties en arbo-instellingen. Het ontwerp combineert functionaliteit met ergonomie, waardoor professionals hun werk efficiënter en met minder fysieke belasting kunnen uitvoeren. Dit resulteerde in een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en gezondheid van de gebruikers, een waardevolle ontwikkeling voor de gehele branche.

Visser & Visser wist met Strakvlak een gereedschap te ontwikkelen dat de dagelijkse werkzaamheden van hoveniers en stratenmakers niet alleen vergemakkelijkte, maar ook veiliger maakte. Door de nadruk te leggen op gebruiksvriendelijkheid en ergonomie, wist het familiebedrijf een blijvende impact te maken in de sector. Tegenwoordig wordt Strakvlak beschouwd als een essentieel hulpmiddel voor iedereen die betrokken is bij het egaliseren van ondergronden.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Het bedrijf blijft innoveren, met de recentere introductie van de Strakvlak LSR als een perfect voorbeeld. Deze lasergestuurde en zelf-nivellerende egalisatieschuif tilt de precisie en het gebruiksgemak naar een nog hoger niveau, waardoor gebruikers nog sneller en nauwkeuriger kunnen werken. Visser & Visser blijft daarmee trouw aan hun missie om de werkprocessen van professionals in de tuin- en bestratingsbranche continu te verbeteren.

Met meer dan 60 jaar ervaring en de voortdurende focus op innovatie is Visser & Visser een betrouwbare partner in de grond-, weg- en waterbouw. Strakvlak is slechts één van de vele oplossingen die uit deze toewijding voortgekomen is, en het blijft een toonaangevend product in de branche.

Het Strakvlak-team staat voor u klaar!

Wat Strakvlak en Visser & Visser echt uniek maakt, is de klantgerichte en proactieve aanpak. Met een breed assortiment en jarenlange ervaring bieden zij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende service. Wij luisteren altijd naar de behoeften van onze klanten en staan open voor suggesties en verbeteringen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, korte communicatielijnen en snelle levering staan bij Strakvlak voorop.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.