Canon introduceert de imageFORCE C7165, een nieuwe MFP die het bedrijfsleven nog meer mogelijkheden biedt

18 oktober 2024 14:48

Canon introduceert de imageFORCE C7165, een nieuwe MFP  die het bedrijfsleven nog meer mogelijkheden biedt

Voortbouwend op haar erfgoed en reputatie als marktleider op het gebied van printinnovatie introduceert Canon de imageFORCE C7165, een multifunctionele printer die wordt aangestuurd door Canon's nieuw ontwikkelde imageFORCE-technologie platform. imageFORCE is ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van organisaties in de moderne werkomgeving en maakt gebruik van innovaties zoals Machine Learning Artificial Intelligence (AI) om nieuwe beveiligingsniveaus, betrouwbaarheid en kwaliteit voor organisaties te ondersteunen.

Marc Bory, Vice President Digital Printing & Solutions, Marketing & Innovation bij Canon Europe, zegt: "In het snel veranderende bedrijfsleven van vandaag de dag moeten organisaties de nieuwste technologieën omarmen om hun groei te stimuleren, beter te presteren en de werkervaring van hun werknemers te verbeteren. Met de snelle ontwikkelingen die de manier van werken veranderen - zoals cloud computing en AI - zijn organisaties op zoek naar innovatie om nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken. Als antwoord op deze trends en in lijn met de voortdurende ontwikkeling van ons portfolio om tegemoet te komen aan de behoeften van het bedrijfsleven, hebben we imageFORCE ontwikkeld, een nieuw technologieplatform met een groot aantal baanbrekende innovaties om organisaties in staat te stellen te groeien en te f loreren en ze tegelijkertijd te helpen volledig voorbereid te zijn op de toekomst".

Maak kennis met de imageFORCE C7165

De nieuwe en gebruiksvriendelijke multifunctionele imageFORCE C7165-printer is speciaal ontworpen om organisaties te helpen hun productiviteit te verhogen en de kwaliteit van productieprints in de kantooromgeving te realiseren. De printer levert high-definition beeldmateriaal, waardoor de creativiteit en de typen toepassingen die in-house geprint kunnen PERSBERICHT worden, verder worden uitgebreid. Zo kunnen bijvoorbeeld flyers en posters van hoge kwaliteit met hetzelfde gemak worden geproduceerd als kantoordocumenten, waardoor deze printer ideaal is voor korte printruns en de kosten van het gebruik van een externe printleverancier worden verlaagd. De voordelen zijn onder andere:

Verbeterde kwaliteit

De nieuwe imageFORCE C7165 is uitgerust met de toonaangevende D2 Exposure-technologie en maakt gebruik van organische licht-emitterende diodes (OLED's) als lichtbron om de kwaliteit van geprinte materialen aanzienlijk te verbeteren - hierdoor levert de printer mooiere prints in kleur met betere kleurnuances en een verbeterde tekstkwaliteit. Als enige multifunctionele kantoorprinter op de markt die prints met een resolutie van 4800 dpi kan produceren, levert de imageFORCE C7165 een printkwaliteit die niet onderdoet voor die van een externe leverancier. De printer is daarom ideaal voor het in-house produceren van hoogwaardig printmateriaal, zoals flyers, posters, pamfletten en lange banners. De printer helpt ook bij het vereenvoudigen van het printen van verkoopmateriaal, zoals visitekaartjes, ansichtkaarten en gepersonaliseerde direct mail. Verbeterde beveiliging Om te profiteren van de voordelen die AI het bedrijfsleven kan bieden, maakt de imageFORCE C7165 gebruik van machine learning, waarmee de beveiliging wordt verbeterd. Met behulp van Canon's Security Environment Estimation Technology worden optimale beveiligings instellingen aanbevolen op het bedieningspaneel, waardoor het eenvoudig wordt om een krachtig niveau van apparaatbeveiliging te realiseren, met name voor organisaties die zelf geen expertise in huis hebben. Het is ook mogelijk om in realtime wijzigingen binnen het netwerk te detecteren, de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen en beveiligingsproblemen als gevolg van onjuiste instellingen tot een minimum te beperken.

Hogere betrouwbaarheid

De nieuwe imageFORCE C7165 maakt tevens ook gebruik van machine learning om geavanceerd onderhoud mogelijk te maken, de betrouwbaarheid te vergroten en de bedrijfscontinuïteit te helpen ondersteunen. Het systeem kan de levensduur van onderdelen voorspellen en vooraf waarschuwen voor mogelijke storingen, zodat organisaties stilstand en eventuele onderbrekingen tot een minimum kunnen beperken.

Verbeterde papierinvoer

De imageFORCE C7165 helpt organisaties ook tijd te besparen door de print- en papierinvoerprestaties te verbeteren, zodat ze sneller kunnen werken en snel materiaal van hoge kwaliteit op kantoor kunnen produceren.Op de handmatige lade zijn er ventilatoren geplaatst voor luchtseparatie voor gecoat media, waardoor maximaal 50 vellen van 128 gram in één keer probleemloos kan worden ingevoerd voor een hogere productiviteit. De printer ondersteunt ook grotere papierformaten en waterbestendig papier, om de productie van toepassingen zoals posters en banners op kantoor te ondersteunen. Ontworpen met het oog op duurzaamheid De nieuwe imageFORCE C7165 is voor 30 procent gemaakt van gerecycled kunststof en is voorzien van innovatieve technologie om milieuprestaties te meten en organisaties te helpen hun impact te bewaken. Er wordt bijvoorbeeld informatie gegeven over papier- en energieverbruik om een duurzamer gebruikersgedrag aan te moedigen.

Ga voor meer informatie naar Canon imageFORCE C7165 - multifunctionele kleurenprinters - Canon Nederland

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.