bpostgroup volledig eigenaar van Active Ants

22 augustus 2023 08:48

bpostgroup volledig eigenaar van Active Ants

Foto (van links naar rechts): Dirk van Roy (COO), Jean Lahaye, Jeroen Dekker en Bram Blondé (CEO)

We zijn uitermate verheugd om jou te kunnen meedelen dat we vandaag een volgende en belangrijke stap zetten in de verdere uitbouw van ons bedrijf.
 
Zoals je misschien weet, zijn Jean Lahaye en Jeroen Dekker, de oprichters van Active Ants,  in 2018 een strategisch partnerschap aangegaan met bpostgroup. Om Active Ants verder te laten groeien als bedrijf, hebben de oprichters de beslissing genomen om ook hun resterend belang in Active Ants aan bpostgroup te verkopen. Hierdoor heeft bpostgroup vandaag 100% van de Active Ants aandelen verworven. De overdracht werd vandaag, 21 augustus 2023, ondertekend.
 
Met trots kunnen we terugkijken op de reis van Active Ants, die 13 jaar geleden begon. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler met vijf vestigingen in vier Europese landen. Met de transactie van vandaag maakt bpostgroup duidelijk dat het wil blijven investeren in de toekomst van Active Ants. Onze unieke benadering, die geavanceerde oplossingen biedt voor opslag, orderverwerking en verpakking, en waarbij mens en machine harmonieus samenwerken, plaatst ons in een uitstekende positie om online bestellingen efficiënt af te verwerken. Onze end-to-end aanpak sluit perfect aan bij de cross-border activiteiten van bpostgroup en is bovendien helemaal complementair met de fulfilment diensten op maat van de klant die Radial, ook een lid van de bpostgroup, aanbiedt.
 
Als onderdeel van deze fase geven Jeroen Dekker en Jean Lahaye de dagelijkse leiding uit handen en neem ik met enthousiasme de functie van CEO op me. Jean en Jeroen zullen nog enige tijd beschikbaar blijven om een soepele overgang te garanderen.
 
Onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en topkwaliteit blijft onveranderd. Samen met het ervaren managementteam van Active Ants gaan we na hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren en optimaliseren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.