BMV makelaars opent vestiging in Ede

6 april 2023 13:24

BMV makelaars opent vestiging in Ede

BMV makelaars uit Arnhem opende per 1 januari een vestiging in Ede. Het kantoor biedt diensten in de volle breedte, te weten woning-, bedrijfs- en nieuwbouwmakelaardij en taxaties van zowel woningen als commercieel onroerend goed.

“De regio Ede-Wageningen-Veenendaal biedt een markt met enorm veel ontwikkelingen. Dat zie je op het bedrijventerrein langs de A12 maar ook op het gebied van de woningmarkt. Als BMV makelaars hadden we ons oog al een tijdje geleden laten vallen op dat gebied. En het plan voor de vestiging daar konden we daadwerkelijk realiseren toen we een fantastische locatie voor ons nieuwe kantoor tegen kwamen aan de Stationsweg”, vertelt Jacco Vogelaar van BMV enthousiast.

Lokaal

De nieuwe vestiging kreeg meteen een extra impuls doordat BMV makelaars de vastgoedportefeuille van Zoonen Commercieel Vastgoed kon overnemen. Drie medewerkers van Zoonen verhuisden naar de nieuwe vestiging, waaronder Hanneke Schoeman. Zij legt zich toe op bedrijfs onroerend goed en zegt: “Inmiddels ben ik ruim tien jaar werkzaam in het bedrijfs onroerend goed in deze regio. Daardoor ben ik goed bekend met de lokale markt. Ik heb veel zin om de portefeuille onder de vlag van BMV makelaars verder uit te bouwen.”

Woningmakelaar

BMV makelaars hecht groot belang aan het werken met mensen die lokaal goed bekend zijn. Om die reden trad in Ede per 1 januari Marloes van der Kolk aan als woningmakelaar. Ze is al haar hele leven woonachtig in Ede: “Ik werk dus in mijn eigen woonomgeving, wat het voor mij extra aantrekkelijk maakt. En daardoor ken ik de markt tot in de haarvaten.”

Nieuwbouw

Maarten Muller gaat zich voor het nieuwe kantoor richten op de nieuwbouw. BMV makelaars is op dat gebied al een actieve speler. “Voor ons is de Vallei-regio super-interessant aangezien hier op het gebied van nieuwbouw zelfs meer lijkt te gebeuren dan in de Arnhemse regio”, stelt hij.

Taxaties

Daniël van Bussel is ook verantwoordelijk voor de taxatie-afdeling in Ede dat het gebied bestrijkt van Barneveld tot Wageningen en van Ede tot Veenendaal. Voor bedrijfsmatige taxaties werkt BMV voor veel banken in het gebied. Daniël van Bussel: “Ten behoeve van woningtaxaties hebben we ons team uitgebreid met Thijs Richters uit Bennekom.”

Verhuurprojecten

Voor de verhuur van woningprojecten tekent Bas Bosman: “In deze regio zijn heel veel belangwekkende woningprojecten te vinden. Ik praat regelmatig met diverse woningbeleggers die behoefte hebben aan een verhuurmakelaar.”

Ondersteuning

Jacco Vogelaar constateert dat BMV makelaars met de invulling van de personele bezetting van de Edese vestiging laat zien dat het niet bij loze woorden blijft, als het gaat om werken met collega’s die lokaal goed bekend zijn. “En we worden als BMV makelaars heel blij van pionieren in een nieuw gebied. Daar krijgen we volop energie van. We gaan dan ook met veel plezier aan de bak in ons nieuwe werkterrein. Dat is nodig ook. Want ik constateer dat de vastgoedmarkt op alle gebieden sterk aan het veranderen is. Daardoor is er een toenemende behoefte aan advies, kennis en ondersteuning.” 

Tekst: Paul de Jager // Fotografie: Jacques Kok

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.