Bierglazen met een gepersonaliseerde opdruk bestellen

26 juli 2024 16:20

Bierglazen met een gepersonaliseerde opdruk bestellen

Steeds meer horecazaken nemen afscheid van de standaardglazen die ze van de brouwerij krijgen of bij de groothandel kopen. Dat is niet voor niets, want deze glazen zijn vaak enorm saai en inspiratieloos. Bovendien kom je ze bij tal van andere cafés, bistro’s, bars en restaurants tegen. Het alternatief is veel mooier, aansprekender en ook nog eens zeer betaalbaar. Tegenwoordig kun je namelijk voor ongeveer hetzelfde geld prachtige bierglazen bedrukken met een print naar keuze. Veel bedrijven kiezen ervoor om het logo van hun horecazaak, al dan niet met hun eigen slogan erbij, aan hun nieuwe glaswerk toe te voegen. Hierbij heb je verschillende opties, zoals een opdruk in een enkele kleur of juist een bonte mengeling van kleuren. Afhankelijk van de gewenste print en je eigen voorkeuren, kan de opdruk in transferdruk of via zeefdruk op het glas worden aangebracht. Dit gebeurt altijd op een hoge temperatuur, zodat de opdruk altijd ontzettend lang blijft zitten. Naast voordelig en kwalitatief hoogwaardig is dit ook nog eens heel duurzaam. Een uitstekende keuze dus voor jouw bedrijf!

Waarom bierglazen laten bedrukken?

Er zijn allerlei redenen waarom bierglazen bedrukken een fantastisch idee is. In de eerste plaats is het de perfecte manier om de beleving bij het bierdrinken te vergroten. Een saai glas zonder opsmuk voegt weinig toe. Door in plaats daarvan je prachtige bieren in stijlvolle en bijpassende glazen met opdruk te serveren, komt de smaak van het gerstenat nog beter tot zijn recht en wordt er een echte samenhang met je merk of bedrijf gecreëerd. Verder zijn je bierglazen natuurlijk ook de perfecte promotiemiddelen voor je horecazaak. Gebruik ze binnenshuis en op je terras of geef ze juist cadeau bij speciale gelegenheden. Ook kun je gaan voor een multimediale aanpak, door een cadeaupakket inclusief bedrukte bierglazen op je sociale media te verloten. Een andere manier om je naamsbekendheid te vergroten en je bedrijf ook internationaal in de markt te zetten, is door de glazen te verkopen als souvenirs. Dit is natuurlijk vooral ideaal in toeristische steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar past ook uitstekend bij de promotie van kleinere stadskernen als Amersfoort, Maastricht en Groningen.

Voor elk drinkmoment het juiste glas

Geniet je zelf graag van een heerlijk verfrissend biertje? Dan weet je natuurlijk dat elk bier vraagt om zijn eigen glas. Craftbeer, stout, Weizen en uiteraard ook het eenvoudige pilsje komen allemaal beter tot hun recht in een bijpassend bierglas. Van een fluitje tot een pint en van een tulpglas tot een flinke bierpul, ze zijn allemaal leverbaar met een opdruk op maat. Bestellen kan onder meer bij Beers & Brands, maar natuurlijk is de keuze altijd helemaal aan jou. Gaat je voorkeur uit naar een echt speciaal glas, bijvoorbeeld als jubileumgeschenk of cadeau voor een zakenrelatie? Dan is ook een bierpul van keramiek, een Yard of Ale of een grote bierlaars een uitstekende keuze. Deze zorgen voor een extra bijzondere beleving en nog meer genot tijdens het drinken.

Inspiratie voor bierglazen op maat

Laat je je graag inspireren door de vele mogelijkheden? Bekijk dan zeker eens de collectie van Beers & Brands! Neem de verschillende formaten, vormen en uitvoeringen van het glaswerk rustig door en denk na over welke opties het beste passen bij jouw bedrijf. Maak zeker ook gebruik van het handige overzicht aan bierglazen. Hiermee zie je in een oogopslag welke glazen perfect zijn voor de bieren die jij tapt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je uiteraard altijd even vragen om advies of meer informatie!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.