Beste affiliate marketing cursus – Top 5 onder de loep

20 juli 2023 10:22

Beste affiliate marketing cursus – Top 5 onder de loep

Een passief inkomen genereren? Dat kan met affiliate marketing. Om daadwerkelijk geld te verdienen met affiliate marketing, moet je wel weten wat je doet. Een affiliate marketing cursus kan jou een flinke duw in de rug geven in jouw reis naar succes.

Top 5 beste affiliate marketing cursussen

Een affiliate marketing cursus geeft je alle ins en outs op het gebied van affiliate marketing. Interessant voor beginners, maar ook zeker als je al een tijdje ‘in de game’ bent. Maar welke cursussen zijn de moeite waard? Wij zetten de beste affiliate marketing cursussen voor je op een rijtje.

  1. Affiliate Marketing Mastery – Allerbeste affiliate marketing cursus
  2. Succes met Affiliate Marketing – Eenvoudige affiliate marketing cursus
  3. Affiliate Marketing Revolutie – Laagdrempelige Affiliate marketing cursus
  4. Social Media Fortuin - Affiliate marketing cursus voor Socials
  5. The Ultimate Affiliate Marketing Course For Beginners  – Alleen voor affiliate marketing amateurs

De 5 beste affiliate marketing cursussen toegelicht

Het aanbod online affiliate marketing cursussen is erg groot. Het kan dan ook lastig zijn om de beste affiliate marketing cursus te vinden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, want wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het huidige aanbod cursussen. Hieronder lees je wat de beste affiliate marketing cursus is en waarom.

1. Affiliate Marketing Mastery – Allerbeste affiliate marketing cursus

Van wie kun je het vak beter leren dan van een succesvolle ervaringsdeskundige? In de cursus Affiliate Marketing Mastery of AMM leert Casper je alle ins en outs van affiliate marketing.

Casper is niet zomaar een affiliate marketing enthousiasteling, maar een zeer ervaren en deskundige affiliate. In een aantal jaar tijd heeft hij een groot en succesvol marketing imperium opgezet. Nu deelt hij zijn kennis met betrekking tot affiliate marketing graag met jou.

Of je nu beginner bent of al wat meer affiliate ervaring hebt: dit is absoluut de beste affiliate marketing cursus. Casper begeleidt je namelijk van A tot Z in jouw reis om succesvol te worden. Voor de beginner is deze cursus een onmisbare handleiding naar succes.

Voor de meer ervaren affiliate is deze cursus een schat aan handige tips om je activiteiten te ‘tweaken’. Want de 'blueprints' die Casper deelt, zijn bewezen effectief.

Een van de voordelen van Affiliate Marketing Mastery, is dat deze cursus erg uitgebreid is. Dit maakt de cursus relevant voor vele verschillende doelgroepen. Daarnaast is de cursus bewezen effectief. Casper heeft zelf al zijn tips getest en deelt alleen de echte parels met jou.

Bij het onderzoeken van deze cursus zijn wij geen minpunten tegengekomen. Op inhoudelijk gebied zit de cursus simpelweg erg goed in elkaar.

Het enige minpunt? Het is geen gratis cursus, dus je moet wel wat investeren. Maar als je de tips van Casper goed opvolgt, heb je jouw investering in een mum van tijd terugverdiend.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus >>

2. Succes met Affiliate Marketing – Eenvoudige affiliate marketing cursus

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met affiliate marketing? Dan is Succes met Affiliate Marketing iets voor jou. Dit is een echte basiscursus: zie het als een light versie van de Affiliate Marketing Mastery. Want waar Affiliate Marketing Mastery meer dan 120 video’s bevat, heeft deze basiscursus er 12.

De training Succes met Affiliate Marketing is opgezet door Nicole. Nicole is een relatief succesvol onderneemster: zij verdient een aardig zakcentje met haar affiliate websites. Haar inkomen is niet te vergelijken met dat van ‘super affiliate’ Casper van Vliet, maar het is zeker een mooie verdienste.

Als je serieus aan de slag wil met affiliate marketing, raden wij je aan om Affiliate Marketing Mastery te volgen. Wil je alleen een korte introductie in de wereld van affiliate marketing? Dan kan de training van Nicole ook interessant zijn.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus >>

3. Affiliate Marketing Revolutie – Laagdrempelige Affiliate marketing cursus

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel affiliate marketing cursussen te vinden. Enkele jaren geleden was dit wel anders. Wilde je destijds meer te weten komen over affiliate marketing, dan was je aangewezen op de Affiliate Marketing Revolutie. Dit was lange tijd de enige affiliate marketing cursus die online aangeboden werd.

Affiliate Marketing Revolutie is geen slechte cursus, maar naar onze mening is het aanbod inmiddels wel flink verbeterd. Affiliate Marketing Revolutie helpt je wel op weg om te starten met affiliate marketing, maar hier houdt het wel op. Het is een echte instaptraining, waar naar onze mening veel diepgang mist. Daar komt nog bij dat de maker van de cursus, Jacko Meijaard, tegenwoordig niet meer in affiliate marketing werkt. De laatste trends in het vakgebied zijn dan ook niet in de cursus meegenomen.

Daar komt nog bij dat deze cursus alleen relevant is als je ook de software van Jacko gebruikt om een affiliate website op te zetten. Gebruik je andere software, dan is de cursus in feite waardeloos. En ja, uiteraard moet je voor de software van Jacko betalen. Niet erg interessant als je laagdrempelig wil instappen dus.

Tot slot kun je lid worden van de zogeheten ’10k club’ van Jacko. Leden van deze club wordt een flinke inkomstenboost beloofd, mede door coaching van Jacko. Maar worden deze beloften ook waargemaakt? Als wij ex-leden mogen geloven, is dit niet het geval. En dat is eeuwig zonde, zeker als je bedenkt dat een lidmaatschap maar liefst 2500 euro kost. Niet echt aan te raden dus, die 10k club.

Affiliate Marketing Revolutie is zeker geen slechte cursus. Wij zijn wel van mening dat er de afgelopen jaren betere cursussen op de markt zijn gekomen. Wil je de beste affiliate marketing cursus volgen? Dan raden wij je toch aan om deze aan je voorbij te laten gaan. Affiliate Marketing Mastery is in dit geval absoluut een betere optie.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus >>

4.Social Media Fortuin - Affiliate marketing cursus voor Socials

Social Media Fortuin is een niche affiliate marketing training. In deze online cursus leer je hoe je een succesvol social media account op kan zetten. De training gaat dus niet over affiliate marketing in het algemeen, maar focust alleen op social media affiliate marketing.

Dit is dan ook direct het belangrijkste voor én nadeel van de training. Wil je je puur verdiepen in affiliate marketing op social media, dan kan deze cursus interessant zijn. Wil je het wat breder trekken, dan is deze training niet geschikt voor jou.

Een voordeel van deze training, is dat je geen technische kennis nodig hebt. Je hebt dus geen aanvullende trainingen nodig om daadwerkelijk succesvol te kunnen zijn. Een nadeel is dat de cursus niet erg diepgaand is. Dit is prima als je niet echt de diepte in wil met affiliate marketing, maar voor velen zal de training toch tekort schieten.

De reacties op de training lijken positief te zijn, al is hier ook een kleine kanttekening. Op de website staan namelijk geen reviews, maar screenshots van WhatsApp gesprekken. Dit zijn vaak wat cryptische gesprekken, waar je niet veel uit kan opmaken. Of dit echt betrouwbare reviews zijn, is dan ook niet te zeggen.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus >>

5.The Ultimate Affiliate Marketing Course For Beginners – Alleen voor affiliate marketing amateurs

Vind je het ok om een training in het Engels te volgen? Dan kan je The Ultimate Affiliate Marketing Course for Beginners volgen. Deze training wordt online aangeboden op de website Udemy. Op dit online platform zijn allerlei soorten trainingen te vinden.

The Ultimate Affiliate Marketing Course For Beginners is een training van Joshua George. Dit is een Engelsman met een Digital Marketing Agency. Hij houdt zich onder andere bezig met affiliate marketing en deelt in deze training graag zijn tips met jou. In de inhoudsopgave van de training staan allerlei zaken die aan bod (moeten) komen. Denk hierbij aan het vinden van interessante affiliate marketing niches, maar ook aan het creëren van product review content.

De inhoudsopgave is veelbelovend, maar de training zelf viel wat tegen. Dit hadden we ergens ook wel verwacht, want de titel is niet voor niks The Ultimate Affiliate Marketing Course For Beginners. Ben je een beginner, dan kun je prima uit de voeten met deze cursus. Heb je al wat meer affiliate marketing kennis, dan is de training geen aanrader. Deze is zo basic dat je hier waarschijnlijk geen goede inzichten uit opdoet.

Daarnaast praat Joshua erg veel over geld. Dit is op zich prima, maar een achtergrondverhaal over zijn verdiensten mist. Wil je dus weten hoe je net zo veel geld kan verdienen als hij, dan kom je bedrogen uit. Ons eindoordeel? Geen verkeerde training, maar qua content, tips en diepgang zeker niet te vergelijken met Affiliate Marketing Mastery.

Klik hier voor meer informatie >>

Waar hebben we deze affiliate marketing cursussen op beoordeeld?

Wij hebben alle trainingen in dit artikel zelf getest. Alleen zo kunnen we jou een zo goed mogelijk beeld geven van de kwaliteit van de trainingen.

Maar waar hebben we op gelet bij de beoordeling? Dat zijn de volgende zaken:

  • De inhoud van de cursus. Is deze diepgaand of wat meer basic?
  • De persoon die de cursus heeft opgezet. Hoe kundig, ervaren en succesvol is deze persoon?
  • De ervaringen van cursisten. Zijn deze positief? En zijn de reviews betrouwbaar?
  • De beloften die de trainer doet. Worden deze waargemaakt?
  • De unieke factor. Zijn de tips die je krijgt echt uniek of kun je deze overal vinden?
  • De prijs-kwaliteitverhouding. Is de cursus het geld waard?
  • De doelgroep van de cursus. Is de training geschikt voor beginners, meer ervaren affiliates of allebei?

Succesvol worden met affiliate marketing? Wij tippen Affiliate Marketing Mastery

Uit ons onderzoek is gebleken dat Affiliate Marketing Mastery de beste affiliate marketing cursus is. Deze cursus is uitgebreid, bewezen effectief én ook nog eens leuk om te volgen.

Casper is een prettige spreker, die zijn tips goed kan overbrengen. En omdat er unieke tips gedeeld worden, heeft de training echt toegevoegde waarde.

Niet alleen voor beginners, maar ook zeker voor ervaren affiliates. Wat ons betreft echt een aanrader!

Klik hier voor meer informatie over de beste Affiliate Marketing cursus

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.