Bedrijf verduurzamen? Energie-efficiënt verwarmen met een convector kachel

25 juni 2024 11:37

Bedrijf verduurzamen? Energie-efficiënt verwarmen met een convector kachel

Als bedrijf wil je verduurzamen. Duurzaam ondernemen heeft namelijk voordelen voor de maatschappij en het milieu, maar ook voor jouw bedrijf. Door het maken van weloverwogen keuzes, kun je de ecologische voetafdruk van jouw onderneming aanzienlijk verminderen. Onder andere door het kantoor energie-efficiënt te verwarmen met een convector kachel. 

Duurzame en warme werkplek met Adax convector verwarming

Het nemen van duurzame maatregelen zoals bedrijfsverwarming met convectie, vermindert de impact op het milieu. Daardoor kun je de ecologische voetafdruk verkleinen, de energiekosten verlagen en een fijne werkplek bieden aan werknemers. Dat kan met een convector kachel van Adax. Het Noorse merk is marktleider op het gebied van innovatieve elektrische verwarmingspanelen. Thuis, maar zeker ook op de werkvloer binnen het bedrijf.   

Convector kachels creëren een bedrijfsomgeving die voorbereid is op de toekomst. Kantoren of bedrijfspanden verwarmen met convectie zorgt er ook voor dat organisaties kunnen voldoen aan de duurzaamheidseisen van de overheid voor zakelijke ondernemers. Energiebesparende maatregelen zijn per 1 januari 2024 verplicht voor +100 m2 kantoren.*  

* Per 1 januari 2024 zijn energiebesparende maatregelen voor sommige bedrijven verplicht. Je hebt energielabel C nodig vanaf een bedrijfsoppervlakte van 100 m2. Monumentaal pand of energie-grootverbruiker? Dan moet het bedrijf voldoen aan de energiebesparingsplicht.

De voordelen van convector verwarming op kantoor

  • Efficiënte warmte: convectie betekent het verwarmen van koude lucht in een ruimte. Doordat de warmte stijgt ontstaat er een circulair proces dat zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en een comfortabele werkplek. Een Adax convector kachel voorkomt temperatuurverschillen zoals dit wel het geval is met directe warmte via radiatoren. 
  • Energiebesparing: het verlagen van de bedrijfskosten begint bij de manier van verwarmen. Elektrische convector warmte draagt bij aan energiebesparing binnen bedrijven en kantoren. Een ruimte kan heel gericht en efficiënt worden verwarmd. 
  • Innovatief: een convector kachel van Adax is voorzien van innovatieve technologieën en geavanceerde functies. Het assortiment bestaat onder andere uit convector kachels met wifi, geïntegreerde temperatuurregeling en bediening via afstandsbediening of app. 
  • Stijlvol design: elektrische verwarmingspanelen met convectie zijn naast milieuvriendelijk ook tijdloos. Door het strakke design en de uiteenlopende montage mogelijkheden, voelen de elektrische convector panelen zich thuis op elke werkplek. 

Bedrijf verduurzamen met energiezuinige convectie verwarming

De vaste lasten van een kantoorpand worden flink opgedreven door de energieprijzen. Als bedrijf wil je ook de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en de uitstoot van CO2 beperken. De energie-efficiënte en slimme elektrische convector kachels van Adax zijn een goede start. Ze voorzien elke werkplek van duurzame, efficiënte en aangename warmte. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.