Aanpak VCA Koeriers maakt klant slimmer

12 oktober 2021 15:15

Aanpak VCA Koeriers maakt klant slimmer

Bij VCA Koeriers is het de standaard om met extra zorg en kwaliteit, hun diensten te verlenen. Dit uiteraard tegen een concurrerend tarief. De dienstverlening gaat echter veel verder. Alle klanten, zelfs met hele bijzondere zendingen, krijgen bijzondere aandacht van VCA Koeriers.

Wat VCA Koeriers onderscheidt van andere koeriersbedrijven is het brede pallet aan logistieke diensten. “Wij vervoeren de zending van een klant snel en goed naar de juiste bestemming”, zegt Maarten Friederichs, directeur van VCA Koeriers. Of de bestemming nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, en van enveloppen van 1 gram tot een gecombineerde zending van 5 ton. Wij garanderen altijd een optimale inzet om er voor zorg te dragen dat uw zending zorgvuldig en tijdig wordt geleverd.”

Samen zoeken naar optimale oplossing

Naast standaard koeriers- en expressdiensten is VCA Koeriers ook onderscheidend in pallet- en groupagevervoer, lucht- en zeevracht en andere logistieke diensten zoals opslag. “Onze dienstverlening gaat veel verder dan bij gebruikelijke koeriersdiensten”, verduidelijkt Maarten Friederichs. “Zodra het om grotere of complexere zendingen gaat komen we in de loods kijken. We helpen bij het verpakken en geven advies over wat de slimste manier van verzenden is. Bijvoorbeeld alleen al om schades te voorkomen of om snellere leveringen te kunnen doen. We werken netjes en zoeken altijd in samenspraak met de klant naar de best mogelijke oplossing.” Dankzij het brede pallet aan dienstverlening weet VCA Koeriers ook wat de optimale oplossing is voor een zending.

De koeriers van VCA zijn zeer ervaren en die kennis en ervaring dragen ze over op de klant. “De klant en de zending staat centraal”, verzekert hij. “Door onze aanpak proberen we de klant slimmer te maken, zodat het bij een volgende zending nog soepeler verloopt.” VCA Koeriers levert maatwerk, zelfs als het heel specialistisch wordt. “Wij verzorgen ook het transport voor beurzen en evenementen, vervoer van medische artikelen of ander specialistisch vervoer. Wij denken graag met de klant mee bij transportproblemen en vinden altijd een geschikte oplossing op maat.”

Maarten Friederichs
directeur VCA Koeriers, www.vcakoeriers.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.