3 tips voor het beste sanitair op kantoor

21 augustus 2024 15:48

3 tips voor het beste sanitair op kantoor

Bij het inrichten van een kantoor denk je waarschijnlijk niet als eerste aan het sanitair. Logisch ook, maar dit neemt nog steeds niet weg dat dit een belangrijke plek is. Niet alleen speelt het sanitair een cruciale rol in het welzijn en de tevredenheid van medewerkers. Een goed onderhouden en functionele sanitaire ruimte draagt bij aan een prettige werkomgeving en kan zelfs de productiviteit verhogen. Ook is het beter voor de uitstraling van je bedrijf als klanten gebruik kunnen maken van een strak en goed onderhouden sanitair.

1. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Wil jij ervoor zorgen dat het sanitair bij jou op kantoor er op-en-top uit ziet? Dan zal je moeten kiezen voor kwalitatieve en duurzame materialen. Dit geldt voor alle elementen van het sanitair. Denk hierbij aan de kranen, de wastafels, de toiletpotten en de handdroogsystemen. Duurzame materialen gaan nou eenmaal langer mee en hierdoor blijven de toiletten er ook over een aantal jaar nog netjes en schoon uitzien. Keramiek is in onze ogen bijvoorbeeld echt een aanrader wanneer we kijken naar de wastafels. Bij het aanschaffen van de kranen is het van belang om voor roestvrij materiaal te kiezen.

2. Vergeet de beleving niet

Niet alleen zal het sanitair functioneel en hygiënisch moeten zijn, je zult ook de beleving niet moeten vergeten. Medewerkers brengen gemiddeld veel tijd door op kantoor, en een aangename sanitaire ruimte kan hun welzijn en tevredenheid aanzienlijk verbeteren. Besteedt daarom extra veel tijd aan het design en de inrichting van de toiletten.

3. Goede hygiëne is het belangrijkste

De laatste en meteen ook de meest belangrijke tip die we je kunnen geven is de hygiëne van de toiletten. Investeer daarom is verschillende contactloze oplossingen zoals sensorgestuurde zeepdispensers, automatische kranen en handdroogsystemen. Zo hoeft men minder dingen aan te raken en voorkom je de verspreiding van bijvoorbeeld ziektekiemen. Ook ziet de omgeving er voor mensen meteen een stuk schoner en moderner uit.

Ben jij momenteel bezig met het sanitair bij jou op kantoor? Neem dan eens een kijkje op de website van Megadump Tiel of bezoek de showroom. Deze aanbieder heeft ontzettend veel mooie producten voor het sanitair bij jou op kantoor.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.