Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het Gartner® Magic Quadrant™ 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)

15 juni 2022 10:55

Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het  Gartner® Magic Quadrant™ 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)

Generix Group, leverancier van collaboratieve SaaS software voor de Supply Chain, industrie en retail ecosystemen, maakt bekend dat het voor het vierde opeenvolgende jaar is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant 2022 voor Warehouse Management Systems.

De twee WMS’en van Generix Group worden erkend in het Gartner rapport. Zij beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van warehouse management van 3PL’s, retailers en fabrikanten, enerzijds dankzij de hyperaanpasbaarheid en anderzijds door de functionele rijkdom en het vermogen om vestigingen met een zeer hoog automatiseringsniveau te bedienen.

De wereld van de Supply Chain is de laatste tijd geconfronteerd met nieuwe uitdagingen die de bedrijven ertoe hebben aangezet zichzelf uit te dagen en opnieuw uit te vinden om op hun markten concurrerend te blijven. De WMS-oplossingen van Generix zijn sleutelelementen van het Generix Supply Chain Hub platform. Zij dragen bij tot de operationele uitmuntendheid van haar klanten en helpen hen de uitdagingen van vandaag aan te gaan door hen de zichtbaarheid en interoperabiliteit te bieden die essentieel zijn voor de prestaties van hun logistieke operaties.

De SOLOCHAIN WMS oplossing is dankzij de mobiele workflow, het in kaart brengen van het magazijn en het opstellen van dashboards in hoge mate aanpasbaar aan de behoeften van de klant. Het biedt ook een echt geïntegreerd projectbeheer en een documentatietool. Het SOLOCHAIN WMS omvat ook een MES module (Manufacturing Execution System) die de fabrikanten in staat stelt om op een grensverleggende manier de bevoorrading van hun fabrieken en/of magazijnen te beheren en een perfecte traceerbaarheid te garanderen.

De Generix WMS oplossing biedt standaard een brede waaier van functies, gebaseerd op een zeer volledige historiek van projecten die in tal van sectoren en regio’s werden uitgevoerd. De krachtige functionaliteiten van de kernoplossing worden aangevuld met uitgebreide mogelijkheden met een hoge toegevoegde waarde voor bedrijven die een gecontroleerde en geoptimaliseerde end-toend Supply Chain willen implementeren: TMS – Transport Management System, OMS – Order Management System, YMS – Yard Management System, Collaboration and Visibility platform, Analytics, en binnenkort ook RMS – Resource Management System. Dit platformmodel verbetert de time-tomarket en de economische prestaties van de oplossingen, zodat de klanten van Generix Group dure en tijdrovende ontwikkelingen kunnen ontwijken.

“We zijn er trots op dat we genoemd zijn in de 2022 editie van Gartner’s Magic Quadrant voor WMS. Wij streven ernaar om in nauwe samenwerking met onze klanten, de functionele rijkdom van onze oplossingen voortdurend te verbeteren. Wij blijven ons ook dit jaar onderscheiden in een zeer concurrerende omgeving en handhaven onze positie als een belangrijke speler in de sector. In het kader van ons strategisch plan Boost Together 2025 willen wij deze investeringen verder versterken, voortbouwend op de Agile transformatie van onze R&D organisatie. Onze klanten profiteren van onze deskundigheid en onze zeer internationele en multidisciplinaire teams, in het bijzonder ons research & development team in Noord-Amerika,” zegt Isabelle BADOC, Product Marketing Director Supply Chain Execution, Generix Group.

Download hier voor het volledige rapport.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.